30/1/12

QUI SÓM?

Can Codony és un negoci familiar, que va obrir les seves portes l'any 1997, al poble natal del avis. Inicialment, era una botiga de queviures amb un petit apartat per els plats cuinats, però degut a la gran demanda, el "petit" apartat es va anar fent gran i va arribar el moment de traslladar i renovar Can Codony.
El 30 d'Octubre del 2004 vam inaugurar la botiga del Carrer Major, ja enfocada principalment als menjars casolans, però també amb servei de carnisseria, comestibles, pa, vins i caves com a complement.


Què us oferim?
Can Codony us ofereix menjars casolans elaborats amb productes de primera qualitat, i seguint les receptes de sempre, amb una cuina acurada, econòmica i sobretot un tracte proper i familiar.
Estem molt satisfets de poder-vos oferir receptes que han estat premiades en concursos de cuina, sense perdre mai l'il·lusió per cada dia millorar i renovar-nos.
Al nostre establiment trobareu un menú de dos plats (primer i segon o bé dos primers) per 5,25 Euros, servei de rostisseria amb pollastres i costelles de porc a l'ast, menú per a grups i una gran varietat de plats aptes per a vegetarians i també per a celíacs.
A Can Codony estem molt sensibilitzats amb les al.lèrgies i som molt conscients i acurats a l'hora de l'elaboració, assessorament i en la venda dels nostres productes.



HorarisDivendres, dissabte, diumenge i festius de 10:00 a 14:00.
A partir de l'1 de Desembre també obert els dilluns.

Per encàrrecs: Montserrat Codony, telèfon 93 887 09 51